"Liepājas metalurgs" pirmajā 1/4 fināla spēlē pieveic "Skonto" (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Baltijas futbola klubu turnīra - "Triobet" Baltijas līgas - ceturtdaļfināla pirmajā spēlē trešdien pagājušās sezonas Latvijas čempioni "Liepājas metalurgs" savā laukumā ar rezultātu 1:0 (0:0) pieveica Rīgas "Skonto" komandu.

Vienīgos vārtus mača 58.minūtē guva liepājnieku aizsargs Oskars Kļava.

Vēl šodien Lietuvas klubs Mariampoles "Sūduva" savā laukumā cīnās ar Tallinas "Levadia" komandu no Igaunijas.

Kā ziņots, pirmajās ceturtdaļfināla spēlēs otrdien Latvijas vicečempioni "Ventspils" izbraukumā ar 2:1 uzvarēja Lietuvas klubu Viļņas "Vētra", bet Tallinas "Flora" savā laukumā cīnījās neizšķirti 0:0 ar Paņevežu "Ekranas", ko pārstāv Latvijas futbolists Vits Rimkus.

Ceturtdaļfināla atbildes spēles notiks 4. un 5.maijā. Pusfinālā iekļūs uzvarētāji divu spēļu summā.

Kā ziņots, astotdaļfinālā "Ventspils" divu spēļu summā pieveica Lietuvas komandu Gargždu "Banga", "Liepājas metalurgs" pārspēja Igaunijas vienību Nemmes "Kalju", bet "Skonto" uzvarēja citu Igaunijas klubu Sillamē "Kalev".

Savukārt vēl viena Latvijas komanda "Jūrmala-VV" astotdaļfinālā piekāpās "Ekranas" futbolistiem.

Jau ziņots, ka turnīru uzsāka vēl viena Latvijas vienība Daugavpils "Dinaburg", bet tā saistībā ar totalizatoru skandālu no sacensībām tika diskvalificēta.

Baltijas līgas fināls notiks 4.jūlijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu