"Ventspils" uzvar "Triobet" Baltijas līgas 1/4 fināla pirmajā spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Baltijas futbola klubu turnīra - "Triobet" Baltijas līgas - ceturtdaļfināla pirmajā spēlē otrdien pagājušās sezonas Latvijas vicečempioni "Ventspils" izbraukumā ar 2:1 (1:0) uzvarēja Lietuvas klubu Viļņas "Vētra".

"Ventspils" futbolistus spēles 25.minūtē vadībā izvirzīja Ivans Špakovs, bet Artūrs Žuļpa uzreiz pēc pārtraukuma izlīdzināja rezultātu.

Tomēr otrā puslaika vidū "Ventspils" atguva vadību, kad precīzs bija Sergejs Šumiļins. Kā izrādījās vēlāk, tie bija uzvaras vārti.

Vēl vienā ceturtdaļfināla pirmajā mačā otrdien Igaunijas klubs Tallinas "Flora" savā laukumā spēlēja bezvārtu neizšķirtu 0:0 (0:0) ar Lietuvas komandu Paņevežas "Ekranas", kurā šajā spēlē nebija pieteikts pieredzējušais Latvijas uzbrucējs Vīts Rimkus.

Jāatzīmē, ka kopš spēles 74.minūtes "Ekranas" spēlēja mazākumā.

Savukārt vēl divas ceturtdaļfināla pirmās spēles tiks aizvadītas trešdien. Divu Latvijas klubu duelī valsts čempionvienība "Liepājas metalurgs" uzņems Rīgas "Skonto", bet Lietuvas klubs Mariampoles "Sūduva" savā laukumā spēkosies ar Tallinas "Levadia" no Igaunijas.

Ceturtdaļfināla atbildes spēles notiks 4. un 5.maijā. Pusfinālā iekļūs uzvarētāji divu spēļu summā.

Kā ziņots, astotdaļfinālā "Ventspils" divu spēļu summā pieveica Lietuvas komandu Gargždu "Banga", "Liepājas metalurgs" pārspēja Igaunijas vienību Nemmes "Kalju", bet "Skonto" uzvarēja citu Igaunijas klubu Sillamē "Kalev".

Savukārt vēl viena Latvijas komanda "Jūrmala-VV" astotdaļfinālā piekāpās "Ekranas" futbolistiem.

Jau ziņots, ka turnīru uzsāka vēl viena Latvijas vienība Daugavpils "Dinaburg", bet tā saistībā ar totalizatoru skandālu no sacensībām tika diskvalificēta.

Baltijas līgas fināls notiks 4.jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu