Dekmeijerei rekords, Sevastova zaudē vienu vietu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Karjeras rekordu WTA dubultspēļu rangā sasniegusi Latvijas labākā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere, bet vienspēļu rangā vienu vietu zaudējusi Anastasija Sevastova, savukārt Ernests Gulbis ATP reitingā saglabājis 45. pozīciju.

Dekmeijere, pakāpjoties par piecām vietām, sasniegusi kārtējo karjeras rekordu, uzlecot uz 54. vietu. Šāds kāpums viņai, pateicoties Maiami ''Sony Ericsson Open'' turnīrā iegūtiem 150 reitinga punktiem.

Tikmēr vienu vietu WTA rangā zaudējusi Latvijas pirmā rakete vienspēlēs - Anastasija Sevastova, kas arī piedalījās Maiami turnīrā, taču savainojuma dēļ izstājās jau kvalifikācijā. Viņa šobrīd ir 62. spēcīgākā tenisiste pasaulē.

Savukārt ATP rangā savu 45. pozīciju saglabājis Ernests Gulbis, kurš iepriekšējās divās nedēļās sacensībās nepiedalījās, bet gatavojās māla seguma sezonai.

Par 11 vietām augstāk ticis latviešu tenisists Andis Juška, kurš tagad ieņem 325. vietu.

WTA ranga galvgalī pirmā joprojām ir amerikāniete Serēna Viljamsa, viņai seko dāniete Karolīna Vozņacki, bet trešo pozīciju saglabājusi krieviete Dinara Safina.

Bet ATP ranga pirmajā pozīcijā nemainīgi atrodas šveicietis Rodžers Federers, otrais palicis serbs Novaks Džokovičs, bet uz trešo vietu pakāpies spānis Rafaels Nadals, kas vietu zemāk atstūmis britu Endiju Mareju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu