Ivanānam un Kambalam boksa cīņā palīdzēs arī brāļi Kļičko (21)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Pēc naudīgu sponsoru atrašanas kļuvis zināms, ka hokejista Raita Ivanāna un basketbolista Kaspara Kambalas ieplānotā boksa cīņa kļūs par komandu sacensībām, kurās iesaistīsies arī slavenie brāļi Vitālijs un Vladimirs Kļičko.

Cīņa jau šovasar notiks "Arēnā Rīga". Tās formāts vēl līdz galam nav noteikts, tomēr pilnīgi iespējams, ka abi Kļičko pirmoreiz vēsturē cīnīsies viens pret otru.

Raitis Ivanāns
Raitis Ivanāns Foto: AP/Scanpix

Kambala šosezon pārstāv Krievijas klubu Krasnojarskas "Jeņisej". Pēc vairākām traģēdijām personiskajā dzīvē viņš apņēmies kļūt arvien daudzpusīgāks un labāks cilvēks, tostarp attīstot sevi boksā. Kopā Kambala boksa ringā aizvadījis četras cīņas.

Kaspars Kambala
Kaspars Kambala Foto: fibaeurope.com

Līdz šim abi bokseri nekad savā starpā nav tikušies, jo to nevēlas sportistu vecāki, bet šoreiz viņi ir apsolījuši "cīnīties uzmanīgi".

Cīņas organizēšanu uzņēmusies aģentūra "WFCA Baltic", kas visā Latvijā organizē augsta līmeņa cīņu šovus. Līdz šim WFCA skaļākais notikums bija spēkavīra Raivja Vidža iesaistīšana MMA cīņās bez noteikumiem. Turklāt Vidzis toreiz aizvadīja cīņu būrī, pārliecinoši pieveicot pieredzējušo K-1 un MMA cīkstoni no Lietuvas Vadimu Gridjajevu.

Arī Kambalas, Ivanāna un Kļičko gadījumā apsvērts, ka cīņa varētu notikt būrī jeb astoņstūrī, tomēr nolemts tā nedarīt, lai cilvēki neuzskatītu, ka šis būs mežoņu pasākums. Tāpat būrī parasti nenotiek boksa cīņas, bet gan cīņas ar citiem noteikumiem, un no iespējas cīnīties, piemēram, pēc K-1 noteikumiem, atteikušies ukraiņi. Oficiālā versija, kāpēc viņi to nav vēlējušies, netiek izpausta.

Iepriekš kā potenciālie Kambalas un Ivanāna pretinieki boksa ringā tika pieminētas vairākas basketbola zvaigznes, piemēram, NBA milzis Šakils O'Nīls, kā arī iepriekš "ASK Rīga" sastāvā spēlējušais atlētiskais amerikānis Toraijs Bregss.

Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa.


Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu