Par LAF prezidentu ievēlēts Jānis Naglis (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sestdien, 20. martā, Rīgā, "Islande Hotel" telpās aizvadīta Latvijas Automobiļu federācijas biedru sapulce, kurā ievēlēts jauns LAF prezidents – Jānis Naglis.

Kā TVNET pavēstīja LAF Preses dienesta vadītājs Viesturs Saukāns, atkārtoti par LAF viceprezidentu ievēlēts Andris Zvingēvics, bet otra viceprezidenta amatu uzņēmies autosportists un uzņēmējs Raimonds Kisiels. Biedru sapulce veikusi izmaiņas arī LAF statūtos. LAF prezidentu biedru sapulce pārvēl reizi četros gados. Līdz šim trīs termiņus amatā pavadījis Dainars Dambergs.

Uz nākamo prezidentūras termiņu bija pieteikušies divi kandidāti – autosportists, Dakaras rallijreida un citu starptautisko un vietējo sacensību dalībnieks Jānis Naglis, kā arī sporta kompleksa "333" saimnieks, autosportists Vladislavs Šlēgelmilhs. Ar ievērojamu balsu pārsvaru par LAF prezidentu ievēlēts Jānis Naglis.

"Esmu gandarīts, ka jaunā Latvijas Automobiļu federācijas vadība – prezidents un divi viceprezidenti - ievēlēta ar kvalificētu balsu vairākumu, kas ļaus pārliecinošāk pārstāvēt mūsu organizāciju visu līmeņu institūcijās. Biedru sapulce arī uzskatāmi parādīja problēmas un nianses valsts sporta likumdošanā, kuras būtu jāmaina, lai sporta dzīve būtu labāk organizēta. Milzīgu pateicību izsaku līdzšinējam prezidentam Dainaram Dambergam un ģenerālsekretāram Andrim Berķim, kā arī visam LAF sekretariātam un biedriem par līdz šim paveikto autosporta un LAF labā! Ja par nākotnes uzstādījumiem – jāievēro un jāveido mūsu sporta hierarhija "tautas sports - jaunieši – meistarība", lai LAF būtu pārliecinoši labākā sporta federācija valstī, ar lielāko skatītāju auditoriju."

Viens no LAF biedru sapulces uzdevumiem bija mainīt biedrības statūtus, saskaņā ar valsts sporta likumdošanas prasībām no 2011. gada 1. janvāra pārejot uz tikai juridisko biedru uzņemšanas sistēmu. Statūtos tika veiktas arī citas izmaiņas, piemēram, federācijas prezidenta ievēlēšana uz maksimums diviem prezidentūras termiņiem. Jāatzīmē, ka Latvijas Automobiļu federāciju gaida arī citas pārmaiņas tās vadībā, jo personisku apsvērumu dēļ amatu atstāj līdzšinējais ģenerālsekretārs Andris Berķis, kurš turpinās pienākumu pildīšanu līdz 31. martam.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu