Rīgas ''Dinamo'' līdzjutēju interese pārsit ''Metallica'' interesentus (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Trešdien hokeja līdzjutēju interese iegādāties biļetes uz Rīgas ''Dinamo'' un Balašihas kluba MVD spēlēm Gagarina kausa izcīņas (KHL) otrajā kārtā ''Arēnā Rīga'' bijusi vērienīgākā biļešu pārdošanas stunda "Biļešu servisa" biļešu tirdzniecības vēsturē. Turklāt tā pārsniegusi pasaules lielākā mēroga zvaigžņu - Eltona Džona, Metallica un Depeche Mode koncertu Latvijā interesentu skaitu.

Jau no plkst. 9.30 "Biļešu servisa" mājas lapu apmeklēja vairāk nekā 150 000, plkst. 12.00, kad tika sākta tirdzniecība, vienlaicīgo pieprasījumu skaits biļešu iegādei bija 110 000.

Lai nodrošinātu efektīvu iepirkšanos interneta veikalā, mājas lapas apmeklētāju skaits bija ierobežots un daļa pieprasījumu tika ievietoti gaidīšanas sarakstā. Jau pirmajās 15 minūtēs tika izpārdotas biļetes zemākajās cenu grupās - par 7 LVL un 10 LVL uz abām spēlēm.

Aptuveni stundas laikā tika izpārdotas visas brīvā pārdošanā pieejamās biļetes uz abām spēlēm, taču interese par biļešu iegādi nesamazinājās un pat pl. 14.00 vēl bija aptuveni 8000 vienlaicīgo pieprasījumu biļešu iegādei.

Kā TVNET informēja "Biļešu serviss", hokeja līdzjutēju interese iegādāties biļetes bijusi lielāka par Eltona Džona, Metallica un Depeche Mode koncertu Latvijā interesentu skaitu.

''Arēnas Rīga'' ietilpība hokeja spēlēs ir 10 300 sēdvietu, tādēļ visu interesentu pieprasījums netika apmierināts. Jāatzīmē, ka Rīgas ''Dinamo'' - SKA sērijas trešajā spēlē mača protokolā tika fiksēti 11 597 skatītāji. 

Saskaņā ar a/s ''Dinamo Rīga'' sniegto informāciju visi tie fani, kuri pie kārotajām biļetēm netika, var mēģināt iegādāties biļetes spēļu dienās 22. un 23. martā no plkst. 16.00, kad pārdošanā tiks laistas abonentu neizpirktās biļetes, tās būs nopērkamas visās SIA "Biļešu serviss" tirdzniecības vietās.

Rīgas ''Dinamo'' un MVD sērijas pirmās divas spēles tiks izspēlētas 19. un 20. martā Balašihā, nākamie divi mači tiks aizvadīti ''Arēnā Rīga''. Ja būs nepieciešams, piektā spēle būs Balašihā, sestā Rīgā un septītā atkal Krievijā.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu