Līdzjutējiem pirms spēles ar SKA tiks dāvāti T krekli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Hokeja klubs Rīgas ''Dinamo'' uz Gagarina kausa izcīņas (KHL) trešo izslēgšanas spēli savā laukumā ''Arēnā Rīga'' 13. martā pret Sanktpēterburgas klubu SKA katram apmeklētājam dāvās tieši šim pasākumam speciāli izgatavotu T kreklu, informē klubs.

Šādu grandiozu akciju uz ''play-off'' spēlēm savā laukumā Rīgas ''Dinamo'' sadarbībā ar Latvijas Mobilo Telefonu (LMT) organizē jau otro sezonu pēc kārtas, iepriecinot līdzjutējus ''Arēnas Rīga'' tribīnēs.

Kā zināms, saskaņā ar KHL nolikumu izslēgšanas spēļu 1. kārtā aizvada sēriju līdz 3 uzvarām (maksimālais spēļu skaits 5).

Tā kā Rīgas ''Dinamo'' KHL regulāro čempionātu Rietumu konferencē pabeidza 8. vietā, bet pretinieki 1. kārtā Sanktpēterburgas SKA 1. vietā, tad pirmās divas sērijas spēles 10. un 11. martā jau notika pretinieku laukumā, un abos šajos mačos uzvaras ar 2:0 un 3:1 svinēja ''Dinamo'' hokejisti, līdz ar to šobrīd sērijā līdz trim uzvarām atrodoties vadībā ar 2:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu