Efedžuku februārī nosaukts par LBL 1. divīzijas labāko spēlētāju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Par Latvijas Basketbola līgas (LBL) februāra mēneša vērtīgāko spēlētāju 1. divīzijā treneru vērtējumā atzīts basketbola kluba "Barons" leģionārs Oricevejunmi Efedžuku (Oritseweyinmi Efejuku).

Efedžuku februārī aizvadītajās piecās LBL 1. divīzijas spēlēs vidēji guvis 16,8 punktus.

Veiksmīgāko spēli februārī basketbola kluba ''Barons'' uzbrucējs aizvadīja pret Jelgavas ''Zemgali'', kurā Efedžuku 29 punkti un 8 atlecošās bumbas.

LBL 2. divīzijā par februāra vērtīgāko spēlētāju treneri atzinuši ''Līvāni'' komandas aizsargu Edgaru Cimaru, kurš četrās nospēlētajās LBL-2 februāra spēlēs ir atzīmējies ar vidēji 24,3 punktiem, 6 rezultatīvām piespēlēm un 4,8 atlēkušajām bumbām.

Individuāli veiksmīgāko spēli Cimars aizvadīja, tiekoties ar Ogres basketbolistiem, kurā aizsargam 37 gūti punkti un 8 rezultatīvas piespēles.

Par Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) februāra vērtīgāko spēlētāju nosaukta sporta kluba ''Cēsis'' uzbrucēja Kristena Mena (Kristen Mann). Basketbolistei četrās aizvadītajās februāra spēlēs vidēji gūti 24 punkti un savāktas 8,5 atlēkušās bumbas. Mena veiksmīgāko spēli aizvadīja pret Latvijas Universitātes komandu, kurā spēlētāja guva 25 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu