Putins apsveicis olimpisko vicečempionu Pļuščenko (7)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins ar telegrammu personīgi apsveicis Vankūveras olimpisko spēļu daiļslidošanas vicečempionu Jevgeņiju Pļuščenko saistībā ar iegūto sudraba medaļu Olimpiādē.

Kā ziņots, Pļuščenko pēc īsās programmas atradās pirmajā vietā, bet izvēles programmā viņš sasniedza otro rezultātu, uz otro vietu atkrītot arī summā. Par uzvarētāju tādējādi kļuva pasaules čempions Evans Lisačeks no ASV.

Pēc sakāves Pļuščenko neskopojās ar samērā skarbiem vārdiem Vankūveras olimpisko spēļu tiesnešu virzienā.

"Vēlos ar vissirsnīgākajiem apsveikumiem jūs apsveikt ar lielisko sniegumu olimpiskajās spēlēs. Šī sudraba medaļa ir zelta godalgas vērtībā," norādījis Putins.

Kā ziņots, 24 gadus vecais Lisačeks kļuva par pirmo amerikāņu daiļslidotāju, kurš ieguvis Olimpiādes zelta godalgu pēc Braiena Boitano, kurš triumfēja 1988.gadā. Viņš pārtrauca 18 gadus ilgušo Krievijas sportistu dominanti.

Savukārt Pļuščenko, kurš pēc pagājušās Olimpiādes beidza savu karjeru, tikai šosezon atgriezās sacensībās un pagājušajā mēnesī sesto reizi karjerā kļuva par Eiropas čempionu.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu