Izmaiņas LTV7 Olimpiskajā programmā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar LTV 7. kanālā ''Olimpiskā studija'', kas sāksies plkst. 19:30, būs piecas minūtes īsāka, jo jau plkst. 19:55 atkārtojumā tiks rādīts otrais brauciens divniekiem kamaniņu sportā: tas būs pagājušās nakts tiešraides atkārtojums, kurā redzēsim latviešu ekipāžas leģendāro braucienu - kā zināms, Latvijas kamaniņu braucēji Andris un Juris Šici trešdien Vistleras trasē kļuva par Vankūveras olimpisko spēļu sudraba medaļniekiem sacensībās divniekiem.

Piektdienas rītā plkst. 5.00, LTV7 tiešraidē varēs noskatīties Latvijas sudraba medaļnieku, kamaniņu sportistu brāļu Andra un Jura Šicu apbalvošanas ceremoniju.

Savukārt šovakar no plkst. 20:20 līdz plkst. 22:00 pārraidīs klasisko biatlona disciplīnu sievietēm (15 km distancē). Četras šautuves, un par katru kļūdu rezultātam pieskaita vienu soda minūti.

Vīrieši klasiskajā 20 km biatlona distancē dosies plkst. 23:15.

Naktī uz piektdienu jau no plkst. 4:30 līdz 5:00 tiešraidē būs skatāms skeletona 1. brauciens, kurā startēs arī mūsu skeletonisti - Martins un Tomass Dukuri. Pats pirmais starta numurs ir šīs sezonas pasaules kausa ieguvējam M. Dukuram, un spēcīgāko grupā startēs arī viņa brālis Tomass. Galvenie konkurenti – vācieši, amerikāņi un kanādieši, tāpat britu sportists Bromlijs, krievu skeletonists Tretjakovs.

Otrais brauciens skeletonistiem sāksies plkst. 6:00.

Atkārtojumā skeletona pirmo un otro braucienu, kā arī mūsu kamaniņu sportistu brāļu Andra un Jura Šicu apbalvošanas ceremoniju varēsiet noskatīties piektdien, 19. februārī, no plkst. 13:30.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu