Zatlers apciemo izoperēto bobslejistu Miņinu (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Valsts prezidents Valdis Zatlers slimnīcā apciemojis Latvijas bobsleja pilotu Jāni Miņinu, pastāstīja Latvijas olimpiskās delegācijas preses sekretāre Marita Vilciņa.

Prezidenta preses dienesta vadītājas vietniece Elīna Lazdāne informēja, ka prezidents Miņinam novēlējis pēc iespējas ātrāk atveseļoties. Sportists esot ļoti kareivīgi noskaņots un cerot uz atveseļošanos un startu olimpiskajās spēlēs.

Kā ziņots, piektdien Vankūveras slimnīcā Miņinam tika veikta divas stundas ilga apendicīta operācija. Pēc ierašanās Kanādā Miņinam saasinājās veselības problēmas un bija aizdomas, ka būs nepieciešams sportistu operēt. Tomēr ārsti medicīniskajos izmeklējumos konstatēja situācijas uzlabošanos un atļāva Latvijas bobslejistam atsākt treniņus, bet piektdien atkal bija krasa veselības problēmu saasināšanās.

Pēc jaunākās informācijas, Miņina veselības stāvoklis uzlabojas, tomēr pagaidām nav iespējams prognozēt vai viņš varēs startēt Olimpiādē. "Četras dienas jāgaida vai nebūs komplikācijas," atgādināja Vilciņa.

Paredzams, ka Miņinam aptuveni nedēļu nāksies palikt slimnīcā.

Līdzīgas problēmas Latvijas delegācijai bija arī 2002.gada Soltleiksitijas olimpisko spēļu laikā, kad apendicīta operāciju nācās veikt biatlonistam Raivim Zīmelim.

Vankūveras olimpiskajās spēlēs bobsleja sacensības divniekiem risināsies 20. un 21.februārī, bet četriniekiem - 26. un 27.februārī.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu