HK ''Vētra'' vēl vienu soli tuvāk spēlēšanai KHL (26)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: khl.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība un Lietuvā dibinātā hokeja kluba ''Vētra'' vadība panākuši vienošanos, parakstot nodomu protokolu, kas ietver Viļņas komandas dalību KHL čempionātā 2010./11. gada sezonā.

Nodomu protokolu parakstījuši KHL līgas prezidents Aleksandrs Medvedevs un Viļņas kluba viceprezidents Antons Treušnikovs. Vienošanās paredz: ja ''Vētra'' izpildīs visas finansiālās garantijas līdz 2010. gada 1. aprīlim - komanda piedalīsies nākamajā sezonā KHL čempionātā.

Lietuvas kluba vadība cer, ka drīzumā tiks panākta vienošanās par sponsorēšanas līgumu ar kompāniju ''Lukoil'' un kādu banku.  

Jau ziņots, ka 1. jūnijā Viļņas arēnā "Utenos'' paredzēts prezentēt komandu - spēlētājus, treneru korpusu, kā arī administrāciju.

Iepriekš Treušnikovs atklāja, ka kluba budžets būs 14 miljoni ASV dolāru, no kuriem viens miljons pienāksies futbola klubam "Vētra'', bet vēl viens vienības fārmklubam Elektrēnu SC "Energia''.

Tāpat izskanēja runas, ka kluba vārtus varētu sargāt Latvijas olimpiskās izlases pieredzējušais vārtsargs Sergejs Naumovs.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu