Švarcenegers piedalīsies olimpiskās lāpas stafetē

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kalifornijas gubernators Arnolds Švarcenegers Vankūveras olimpisko spēļu atklāšanas dienā 12. februārī būs viens no vairākiem pazīstamiem cilvēkiem, kurš piedalīsies olimpiskās lāpas stafetē, paziņojusi spēļu orgkomiteja.

Plānots, ka kādreizējā filmu zvaigzne Švarcenegers, olimpisko lāpu pēc stafetes posma veikšanas notiks vienam no visu laiku slavenākajiem Lielbritānijas olimpiešiem skrējējam Sebastjanam Ko, kurš savulaik kļuva par divkārtēju olimpisko čempionu, vēsta aģentūra AP.

Piektdien olimpisko lāpu nesīs arī daudzi Kanādā populāri cilvēki, hokeja leģendas Veina Grecka tēvu Valteru Grecki ieskaitot. Starp lāpnešiem tiek izcelti kanādiešu astronaute Džulija Pajeta, kura divas reizes devusies kosmosā, dziedātāja Dženna Ardena, kā arī bijušais NHL vārtsargs Rišārs Brodērs.

"Mēs gribam, lai [stafetes] finišs būtu iespaidīgs," paziņojis orgkomitejas vadītājs Džons Furlongs.

Slavenību piesaistīšana tiek saistīta ar to, ka piektdienas pēcpusdienā Vankūverā notiks pret olimpiskajām spēlēm vērsta protesta akcija. Drošības instances apgalvo, ka tā būs miermīlīga, nepārkāpjot likumus.

Olimpiskās ziņas tapušas sadarbībā ar a/s "Aldaris"


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu