LBS un Swedbank paraksta sadarbības līgumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Swedbank vadītājs Latvijā Māris Mančinskis un Latvijas Basketbola savienības (LBS) ģenerālsekretārs Edgars Šneps parakstīja līgumu par sadarbību Latvijas jaunatnes basketbola attīstībā, TVNET informē LBS sabiedrisko attiecību speciālists Raimonds Zeps.

Sadarbības virzieni paredz atbalstīt Latvijas Jaunatnes basketbola līgu un LBS izstrādātās programmas jauniešu daudzpusīgas izaugsmes veicināšanai.

Swedbank vadītājs Latvijā Māris Mančinskis uzsver: "Basketbola atbalsta programmu Swedbank īsteno daudzu gadu garumā, jo basketbols tiek spēlēts gandrīz katra mūsu klienta ģimenē. Jauno talantu izaugsme vienmēr ir bijusi šīs sadarbības prioritāte, un pašlaik svarīgi nodrošināt iesākto procesu nepārtrauktību tieši jaunatnes sportā."

Savukārt LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps pateicās Swedbank par ilggadējo atbalstu un piebilda: ''Esam gandarīti par katru basketbolistu, kurš spēj konkurēt ar Eiropas vai pat pasaules labākajiem spēlētājiem, taču vēl vairāk priecē katrs bērns, kurš atnācis uz savu pirmo basketbola treniņu. Tā ir laba zīme, ka nākotnē Latvijai netrūks izcilu mākslinieku, atbildīgu uzņēmēju un “laukumu tverošu” personību ikvienā dzīves jomā.''

Pirms līguma parakstīšanas jaunatnes izlašu dalībnieki sacentās erudīcijā ar basketbolā rūdītiem uzņēmējiem Mārtiņu Lauvu un Juri Visocki, mūziķi Jāni Šipkēvicu, kordiriģentu Romānu Vanagu un komponistu Uldi Marhileviču. Ar viena pareizi atbildēta jautājuma pāsrvaru uzvaru svinēja jauniešu komanda.

Par atbildīgu attieksmi pret mācībām, sasniedzot vidējo atzīmi virs 8, Swedbank sveica četras jaunatnes izlašu dalībnieces: Gunu Lagzdiņu, Signi Bulavu, Renāti Reini un Lauru Ekhardi. Māris Mančinskis meitenēm pasniedza ne tikai sporta inventāru, bet arī leģendārā basketbola trenera Fila Džeksona grāmatu, kurā sniegti vērtīgi padomi, lai kļūtu par personību laukumā un ārpus tā.

No 1. līdz 6. februārim Latvijā pirmo reizi notiek jaunatnes basketbola “Talantu nedēļa” ar dažādiem sporta, izglītības un labdarības pasākumiem. Tās noslēgumā - 6.februārī no plkst. 10:00 līdz 17:00 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā īpaši gaidītas ģimenes ar bērniem, lai ar spēļu un stafešu palīdzību radītu pirmo priekšstatu par basketbola spēles noteikumiem un iemaņām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu