Pateicoties juristu atbalstam, indietis varēs startēt Vankūverā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pateicoties piecu juristu finansiālam atbalstam, Indijas kamaniņu braucējs Šiva Kešavans tomēr varēs startēt ziemas olimpiskajās spēlēs Vankūverā, trešdien vēsta "Times of India".

Nedēļu pirms došanās uz Vankūveru Kešavanam treniņos salūza kamanas, tāpēc starts Kanādā bija apdraudēts. Izpalīdzēja pieci Indijas juristi, kuri no personīgajiem līdzekļiem sameta 450 000 rūpiju (10 000 ASV dolāru), lai sportists nopirktu jaunu ekipējumu.

"Nepazīstu viņu [Kešavanu] personiski, bet viņš ir  tik daudz pūlējies un spītējis grūtībām, ka mēs nolēmām atbalstīt viņa pūliņus," laikrakstam atzina viens no ziedotājiem Abhišeks Singhavi.

28 gadus vecais Kešavans olimpiskajās spēlēs debitēja 1998. gadā Nagano, būdams tikai 16 gadu vecs. Pirms četriem gadiem Turīnā viņš ierindojās 25. vietā, kas ir atzīstams rezultāts tādas ziemas sporta veidos nepraktizējošas valsts pārstāvim kā Indija.

Neskatoties uz olimpieša statusu, Kešavans savā dzimtenē, kur populārākais sporta veids ir krikets, nav diez cik pazīstams, lai gan Vankūverā viņam būs jau ceturtās olimpiskās spēles.

Kamaniņu braucējs būs vienīgais Indijas sportists Vankūverā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu