Uz PK netikušais Oksleids-Čemberleins varētu izlaist visu nākamo sezonu

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Uz šī gada Pasaules kausa finālturnīru futbolā netikušajam Aleksam Oksleidam-Čemberleinam ceļgala traumas dēļ var nākties izlaist visu nākamo sezonu.

Pašlaik 24 gadus vecais Anglijas kluba «Liverpool» pussargs traumu guva aprīlī UEFA Čempionu līgas pusfinālā pret Itālijas vienību «AS Roma». Viņš nopietni traumēja ceļgala krusteniskās saites, kas tagad prasīs ilgu atkopšanos.

Aizvadītās sezonas laikā Oksleids-Čemberleins bija viens no «Liverpool» atslēgas spēlētājiem, tomēr bija spiests izlaist UEFA Čempionu līgas finālu, kurā komanda ar 1:3 piekāpās Madrides «Real», un pēcāk arī Pasaules kausu.

«Domāju, šis ir īstais laiks paziņot, ka Oksleida-Čemberleina galvenais uzdevums nākamajā sezonā būs koncentrēšanās traumas ārstēšanai,» pauda «Liverpool» galvenais treneris Jirgens Klops. «Tas bija skaidrs jau tad, kad viņš guva savainojumu. Šo informāciju neizziņojām, jo nevēlējāmies, lai tas bojātu sezonas beigas.»

«Mēs būsim pacietīgi, lai būtu pilnībā pārliecināti, ka Oksleids-Čemberleins atgriezīsies tāds pats, kāds viņš bija, - viens no labākajiem Eiropas futbolā,» uzsvēra Klops.

Aizvadītajā sezonā Oksleids-Čemberleins 32 Anglijas premjerlīgas spēlēs guva trīs vārtus, bet UEFA Čempionu līgā viņš septiņos mačos izcēlās ar diviem precīziem sitieniem.

Futbolists pirms tam pārstāvējis tādus klubus kā «Southampton» un Londonas «Arsenal».

Oksleids-Čemberleins Anglijas izlasē bijis laukumā 32 spēlēs, kurās guvis sešus vārtus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu