Medijs: Smārts piekritis līguma pagarināšanai ar «Celtics»

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Greg M. Cooper / REUTERS

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas «Celtics» aizsargs Markuss Smārts piekritis pagarināt līgumu ar savu pašreizējo komandu vēl uz četriem gadiem, ziņot «Yahoo Sports».

Šobrīd pieejamā informācija liecina, ka Smārts «Celtics» komandā par 52 miljoniem dolāru (46,6 miljoniem eiro) spēlēs vēl četrus gadus.

Smārts savas karjeras laikā spēlējis tikai «Celtics» komandā. 2014.gadā šī komanda viņu izraudzījās NBA draftā ar sesto numuru, bet gadu vēlāk viņš tika iekļauts līgas labāko debitantu otrajā komandā.

Pašlaik 24 gadus vecais basketbolists kopā ar ASV izlasi divreiz ir triumfējis arī pasaules čempionātos - vispirms 2012.gadā U-18 vecuma grupā, bet gadu vēlāk arī U-19 čempionātā.

Pagājušajā sezonā Smārts nospēlēja 54 regulārā čempionāta spēles, gūstot vidēji 10,2 punktus un sakrājot 3,5 atlēkušās bumbas. Tāpat viņš atdeva arī 4,8 rezultatīvas piespēles. Savukārt izslēgšanas turnīrā Smārts guva 9,8 punktus, 3,7 atlēkušās bumbas un 5,3 rezultatīvas piespēles.

«Celtics» aizvadītajā sezonā spēja aizkļūt līdz Austrumu konferences finālam par spīti tam, ka lielāko daļu sezonas spēlēja bez komandas līderiem Kairija Ērvinga un Gordona Heivorda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu