Sautgeits: Šis bija tikai sākums Anglijas futbolam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas izlases galvenais treneris Garets Sautgeits uzskata, ka 2018. gada Pasaules čempionātā izcīnītā ceturtā vieta ir tikai sākums Anglijas futbolam, intervijā FIFA mājas lapā izteicies futbola speciālists. 

Anglijas futbola izlase sasniedza Pasaules kausa finālturnīra pusfinālu ar vienu jaunākajiem sastāviem. Pateicoties šim sasniegumam, daudzi komandas līdzjutēji saskata spožu nākotni šim Anglijas izlases modelim, tāpat domā arī komandas galvenais treneris. 

"Šis ir tikai sākums visam. Mēs kopā uzkrājām pieredzi un ticību saviem spēkiem. Uzskatu, ka mēs esam spējīgi kļūt par komandu, kura regulāri sasniedz tālāko izslēgšanas spēļu posmu," atzina Sautgeits. 

Anglijas izlase sasniedza Pasaules kausa finālturnīra pusfinālu pirmo reizi kopš 1990. gada, taču ar neizteiksmīgu sniegumu pusfinālā atzina Horvātijas izlases pārsvaru. 

Par Pasaules kausa rezultatīvāko spēlētāju ar sešiem vārtiem kļuva anglis Herijs Keins. Komandas kapteiņa paveikto atzinīgi vērtē arī komandas galvenais treneris. 

«Keins komandas labā atdeva pilnīgi visu. Viņš bijis lielisks kapteinis, tāpēc neko vairāk nevaru prasīt,» par tikai 24 gadus veco futbolistu izteicās Sautgeits.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu