"Bayern" vadītājs: Vācijas futbolu vada amatieri

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MICHAEL DALDER/REUTERS

Pēc Vācijas futbola granda Minhenes "Bayern" vadītāja Karla Hainca Rumeniges domām Vācijas futbolu vada amatieri.

Vācijas valstsvienība aizvadīja neveiksmīgu Pasaules kausa izcīņu. Vācieši finišēja ceturtajā vietā F grupā aiz Zviedrijas, Meksikas un Dienvidkorejas, sensacionāli nesasniedzot izslēgšanas turnīru.

Neskatoties uz neveiksmi, valstsvienību turpinās vadīt jau 12 gadus amatā esošais Joahims Lēvs.

"Manuprāt, Vācijas Futbola federācija (DFB) nespēj rīkoties profesionāli ārkārtas situācijās," sacīja Rumenige. "Tajā pašā laikā neesmu pārsteigts, jo Vācijas futbolu vada amatieri."

Pēc Rumeniges domām Lēvs gan līdz šim ir paveicis lielu darbu Vācijas izlases labā, 2014.gadā kļūstot par pasaules čempionu.

Tāpat "Bayern" vadītājs gan norādīja, ka izlases spēlētāju Mesuta Ezila un Ilkaja Gundogana lēmums pirms Pasaules kausa fotografēties kopā ar Turcijas prezidentu Tajipu Erdoganu nebija veiksmīgs.

Pašlaik DFB vadība kopā ar Lēvu veic analīzi, lai saprastu, kāpēc Vācijas valstsvienība Krievijā notikušajā Pasaules kausā nostartēja tik slikti. Vēl pirms četriem gadiem vācieši kļuva par pasaules čempioniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu