"Bayern" prezidents: Ezils kopš 2014. gada spēlē sūdīgi (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/TVNET

Vācijas futbola flagmaņa Minhenes "Bayern" prezidents Uli Hēness paudis prieku par Mesuta Ezila lēmumu pamest valstsvienību. Viņš arī norādīja, ka kopš 2014. gada pussargs spēlējis vāji. 

Pagājušās nedēļas nogalē 29 gadus vecais Ezils sociālajā tīklā «Twitter» paziņoja par aiziešanu no Vācijas izlases. Galvenais iemesls tam ir nesaskaņas ar Vācijas Futbola federācijas vadību, kuru vaino rasismā. 

Eļļu ugunij pielēja Hēness. 

«Ezils aizgāja Vācijas futbola vadībās sliktās attieksmes dēļ, lai gan viņam pašam vajadzētu sev pajautāt, kad pēdējo reizi izlases rindās būtu labi spēlējis,» izdevums «sport1.de» citē Hēnesu. 

Vācijas nacionālo komandu Ezils pārstāvēja no 2009. gada. Kopumā viņš piedalījies 92 spēlēs, kurās izcēlies ar 23 vārtu guvumiem. 

«Priecājos, ka Ezils pametis izlasi. Viņš jau daudzus gadus sūdīgi spēlē, jau kopš 2014. gada, kad pārējie spēlētāji ievilka viņu Pasaules kausa izcīņas finālā,» sacīja Hēness. 

Ezila sniegumu pēdējā laikā diezgan daudz kritizējusi arī Vācijas futbola prese. Ikdienā viņš pārstāv Anglijas premjerlīgas komandu Londonas «Arsenal». 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu