Kambala plāno iesaistīties politikā un pievienosies ''KPV LV'' (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Basketbolists Kaspars Kambala nolēmis iesaistīties politikā un pievienoties partijai "KPV LV", sociālo tīklu vietnē "Facebook" paziņojis sportists.

Partijas līderis, līdzpriekšsēdētājs, Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš, taujāts par to, vai Kambala kandidēs arī Saeimas vēlēšanās, norādīja, ka visus kandidātus parlamenta vēlēšanās nosauks vēlāk, jūlija beigās. Viņš apliecināja, ka partijas birojā saņemts Kambalas iesniegums par iestāšanos "KPV LV".

Kambala sociālajos tīklos ir ievietojis bildi, kur tērpies "KPV LV" kreklā, bet bildes parakstā paudis, ka brauks mājās "palīdzēt savai valstij", jo Latvija kļūstot "par represīvu valsti". Kambala to minēja saistībā ar Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja veikto iztaujāšanu par dziesmas videoklipa tapšanu, kurā dziesmas izpildītājs bija tērpies "KPV LV" kreklā. Basketbolists aicina "visus nākt palīgā", norādot, ka pievienojas "KPV LV" un iet politikā.

Kambala basketbolu spēlējis tādos Eiropas klubos kā "Stambulas "Efes Pilsen"", "Madrides "Real"", "Kazaņas "UNICS'" un "Stambulas "Fenerbahce". 2008.gadā viņš debitēja profesionālajā boksā.

2007.gadā Starptautiskā basketbola federācija viņu diskvalificēja uz 24 mēnešiem pēc tam, kad Kambala tika pieķerts kokaīna lietošanā.

13.Saeimas vēlēšanas notiks oktobra sākumā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu