Sanē: Esmu vīlies, ka netiku iekļauts Vācijas izlases sastāvā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Talantīgais Vācijas futbolists Līrojs Sanē paudis vilšanos, ka viņš netika iekļauts Vācijas futbola izlases sastāvā Pasaules kausa izcīņas finālturnīram.

Vācijas valstsvienība aizvadīja neveiksmīgu Pasaules kausa izcīņu. Vācieši finišēja ceturtajā vietā F grupā aiz Zviedrijas, Meksikas un Dienvidkorejas, sensacionāli nesasniedzot izslēgšanas turnīru.

Komandas galvenais treneris Joahims Lēvs pirms turnīra sākuma pieņēma drosmīgu lēmumu, sastāvā neiekļaut aizvadītās Anglijas premjerlīgas sezonas labāko jauno spēlētāju Sanē.

Pašlaik 22 gadus vecais spēlētājs, kurš ikdienā pārstāv Anglijas čempionvienību Mančestras "City", neslēpa vilšanos par viņa neiekļaušanu komandā. "Kad par to uzzināju, aprunājos ar "City" treneri Žuzepu Gvardiolu. Tobrīd biju vīlies, taču Gvardiola mani motivēja turpināt strādāt un cīnīties par vietu sastāvā turpmāk."

"Šobrīd gatavojos sezonas sākumam, un tas man dod motivāciju," pauda Sanē. "Spēlēt Pasaules kausā man būtu sapnis. Kad skatījos turnīru, zināju, ka es vēlos būt tur, tomēr man vēl ir tikai 22 gadi un vēl daudz laika sagatavoties nākamajiem turnīriem."

Sanē noteica, ka Lēva lēmums neiekļaut viņu izlasē bija pārsteidzošs. "Aizvadīju visai labu sezonu un joprojām esmu nedaudz vīlies, taču priekšā ir jauna sezona, kurai gatavojos."

Futbolists gan pauda prieku, ka Pasaules kausu izdevās izcīnīt viņa komandas biedram Benžamēnam Mendī, kurš gan nebija pamatsastāva futbolists Francijas izlases rindās.

Tāpat Sanē pauda prieku, ka komandai ir pievienojies pēdējo gadu Lesteras "City" līderis - alžīrietis Rijads Mahrezs.

Mančestras "City" jauno premjerlīgas sezonu uzsāks 12.augustā ar spēli pret Londonas "Arsenal".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu