Miļuns apstiprināts par Latvijas U-16 hokeja izlases galveno treneri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pašmāju speciālists Ēriks Miļuns apstiprināts par Latvijas U-16 hokeja izlases galveno treneri, trešdien vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Pašlaik 51 gadu vecais Miļuns ir arī pašmāju čempionāta komandas "Prizma" galvenais treneris. Valstsvienībā viņam asistēs Vladimirs Golovkovs, kurš ikdienā arī darbojas pieminētā hokeja kluba sistēmā.

Miļunam ir liela pieredze darbā ar Latvijas U-18 un U-20 izlasēm, bet pēdējos piecus gadus viņš valsts augstākajā līgā vada "Prizma" komandu, to 2014.gadā negaidīti aizvedot līdz valsts čempiontitulam.

Savukārt 2016.gada rudenī Miļuns asistēja Haraldam Vasiļjevam darbā ar Latvijas nacionālo izlasi olimpiskajā kvalifikācijas turnīrā Rīgā, komandai gan neizcīnot ceļazīmi uz Phjončhanu.

Latvijas U-16 izlase no 21. līdz 24.augustam piedalīsies pārbaudes turnīrā Austrijā. Bez Latvijas un mājinieces Austrijas komandām šajās sacensībās startēs arī Šveices un Vācijas vienības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu