Neimars atzīst tēlošanu: es mēdzu pārspīlēt (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars atzinis, ka viņš mēdz krietni pārspīlēt ar savām darbībām laukumā, cenšoties tiesnesim parādīt noteikumu pārkāpumu.

Krievijā aizvadītajā Pasaules kausa izcīņā Brazīlijas izlases līderis Neimars izpelnījās lielu kritiku par noteikumu pārkāpumu tēlošanu. Visā pasaulē viņš kļuva par izsmieklu internetā dažādās bildēs un video.

Neimars nu atzinis, ka viņš laukumā brīžiem pārspīlējis, tomēr futbolists uzsver, ka bieži saņēmis spērienus ar ceļgalu pa muguru, kā arī pretinieki viņam regulāri speciāli kāpuši uz kājām.  

"Jums varētu šķist, ka es pārspīlēju. Un es tiešām mēdzu pārspīlēt. Bet patiesībā es laukumā ciešu [sāpes]," "Associated Press" citē Neimara teikto "Gillette" reklāmas rullītī.

Neimars arī paudis apņēmību izmantot kritiku savā labā, lai manītu savus paradumus.

"Tas prasīja laiku, lai es pieņemtu jūsu kritiku. Pagāja laiks, kamēr atkal spēju paskatīties uz sevi spogulī, lai kļūtu par citu cilvēku," sacīja futbolists.

Neimars aicinājis savus fanus paust viņam atbalstu. "Jūs varat turpināt sviest man ar akmeņiem, vai arī mest tos prom, lai palīdzētu man piecelties."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu