Kreipāns: Rīgas «Dinamo» sastāvs šogad izskatās labāk

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Mazāk par mēnesi atlicis līdz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) 2018./2019. gada regulārās sezonas sākumam. Komandas aktīvi gatavojas, tostarp Rīgas «Dinamo». Pazīstamais sporta žurnālists Anatolijs Kreipāns sarunā ar TVNET krievu versiju sacīja, ka Latvijas vienības sastāvs uz papīra izskatās labāk nekā pērn. 

«Sastāvs, salīdzinot ar pagājušo gadu, izskatās labāk. Arī jaunie viesspēlētāji izskatās iespaidīgāk, nekā gadu iepriekš. Uz papīra viss izskatās optimistiski, nekā pirms gada, bet kā būs uz ledus, redzēsim septembrī vai tikai oktobrī. Tikai tad būs lielāka skaidrība un varēs izdarīt kādus konkrētus secinājumus,» teica Kreipāns.   

Pēc Rīgas «Dinamo» mājas lapā pieejamās informācijas, treneru korpusa rīcībā šobrīd ir 12 viesspēlētāji. 

Pēc pāris gadu prombūtnes Rīgas «Dinamo» treneru sastāvā atgriezies Artis Ābols, kurš asistēs galvenajam trenerim Ģirtam Ankipānam. 

«Protams, Ābolam ir lielāka pieredze trenera amatā. Nav ko salīdzināt. Nav svarīgi, kurš no šiem diviem treneriem būtu galvenais treneris, bet svarīgi ir tas kā viņi savā starpā sastrādāsies un viens otru papildinās,» norādīja Kreipāns. «Ābols ir jauns treneris, bet tajā pašā laikā gana pieredzējis. Viņš strādājis Latvijas izlasē, iepriekš Rīgas «Dinamo» un pēdējās divas sezonas Toljati «Lada» komandā.» 

Starpsezonā Rīgas «Dinamo» atstāja vārtsargs Jānis Kalniņš, bet dzimtenē atgriezās Kristers Gudļevskis

«Būs interesanti pavērot Gudļevski, kurš ilgu laiku Eiropā nav spēlējis. Viņš tiek uzskatīts par pirmo numuru. Ir, protams, arī puisis no Kazaņas «Ak Bars» [Timurs Biļalovs], kurš sevi teicami apliecināja pagājušajā gadā. Domāju, ka viņu vidū būs konkurence, kas dos labumu gan pašiem vārtsargiem, gan komandai kopumā,» teica Kreipāns. 

Šobrīd Rīgas «Dinamo» atrodas Ņižņijnovgorodā, kur piedalās Gubernatora kausa izcīņā.

Jauno KHL sezonu Latvijas komanda sāks 2. septembrī ar maču izbraukumā pret Jekaterinburgas «Avtomobilist». 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu