Tramps publiski aizvaino Lebronu Džeimsu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pirms pāris dienām intervijā Ziemeļamerikas televīzijas kanālam CNN Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Lebrons Džeimss asi kritizēja Amerikas Savienoto Valstu (ASV) prezidenta darbību, kā rezultātā Donalds Tramps atbildi parādā nepalika, apvainojot basketbolistu savā Twitter vietnē.

Tramps savā Twitter vietnē publiskojis ierakstu, kurš apvaino gan slaveno basketbolistu, gan CNN žurnālistu Donu Lemonu.

"Džeimsam notika intervija ar vienu no muļķīgākajiem cilvēkiem televīzijā - Donu Lemonu. Viņš Džeimsam lika izskatīties gudri, kas nav viegli izdarāms. Man patīk Maikls," izteicies Tramps. 

Nav nekādu noslēpumu, ka ASV prezidentam ir nesaskaņas ar vairākām Ziemeļamerikas sporta zvaigznēm. Trampa asie izteicieni par melnādainajiem cilvēkiem ir sacēluši pamatīgu traci basketbolistu un citu sportistu vidū. 

2017. gada NBA čempioni Goldensteitas "Warriors" nolēma neapmeklēt vizīti Baltajā namā, kā rezultātā prezidents Tramps atcēla basketbolistu uzaicinājumu pie sevis. 

Publiski atbalstu Džeimsam pauduši vairāki ietekmīgi basketbola cilvēki. NBA komisārs Ādams Silvers izteicies, ka apbrīno basketbolista inteliģenci un atbalsta visu, ko basketbolists dara. 

Losandželosas "Lakers" īpašniece Džīnija Basa izteikusies, ka ir lepna par Džeimsa paveikto, kā arī atzina, ka basketbolists ir dzimis līderis, kurš palīdz padarīt pasauli par labāku vietu. 

"Mēs nevarētu būt vairāk lepni par to, ka Džeimss tagad ir daļa no mūsu ģimenes," sacīja Basa. 

33 gadus vecajam Džeimsam atbalstu snieguši arī vairāki NBA basketbolisti, kuri publiski pauduši kritiku prezidentam Trampam. "Warriors" līderis Stefans Karijs veicis ierakstu, kurā aicina Džeimsu turpināt iesākto un neapstāties pie grūtībām. 

Arī par visu laiku labāko basketbolistu uzskatītais Maikls Džordans paudis atbalstu "Lakers" jaunieguvumam. Interesanti, ka savā Twitter ierakstā Tramps bija paudis savas simpātijas tieši pret Džordanu. 

"Es atbalstu Lebronu Džeimsu. Viņš dara lielisku darbu savas kopienas labā," atzinis Džordans. 

Šī nebija pirmā reize, kad basketbolists publiski kritizējis Trampa darbu, tādēļ bija jau gaidāms, ka 72 gadus vecais prezidents atbildi parādā nepaliks. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu