Skandalozais Lavārs Bols: Uzskatu, ka Tramps ir rasists

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS foto/Scanpix

Skandalozais trīs basketbolistu tēvs Lavārs Bols uzskata, ka ASV prezidents Donalds Tramps ir rasists. 

"Vai es domāju, ka Tramps ir rasists? Jā, es tā domāju, to zina visi," tenku portālam TMZ sacīja Bols. "Tas nav nekāds noslēpums. Viņš tāds būs tik ilgi, kamēr neliks mierā tumšādainos cilvēkus."

Šī mēneša sākumā intervijā Ziemeļamerikas televīzijas kanālam CNN Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Lebrons Džeimss asi kritizēja Trampu un Amerikas prezidents atbildi parādā nepalika, apvainojot basketbolistu savā sociālā tīkla "Twitter" vietnē.

Tramps nereti izceļas ar dzēlīgiem komentāriem "Twitter" un vēl pirms ievēlēšanas prezidenta amatā viņš vairākkārt nonāca preses uzmanības centrā ar saviem rasistiskajiem izteikumiem. 

"Trampu par rasistu dēvēs arī tik ilgi, kamēr viņš neliks mierā spāniski runājošos," teica ekscentriskais Bols. "Ja viņš kārtos lietas tikai ar tādiem cilvēkiem, kāds ir viņš pats, tad nevajag brīnīties, ka ļaužu apziņā prezidents būs rasists," uzskata Tramps. 

Lavāra Bola dēli Liandželo un Lamelo iepriekšējā sezonā pārstāvēja Lietuvas komandu Prieņu-Birštonas «Vytautas». Vēl viens viņa dēls Lonzo spēlē NBA vienībā Losandželosas "Lakers", kurai šajā vasarā pievienojās Džeimss. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu