Laikraksts: Mesi nākotne izlasē pagaidām ir neskaidra

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Argentīnas futbola zvaigzne Lionels Mesi nepiedalīsies gaidāmajās valstsvienības pārbaudes spēlēs, paziņojis Argentīnas laikraksts "Clarin".

Argentīnas izlasei ir gaidāmas četras pārbaudes spēles. Septembra sākumā zvaigžņotā izlase Losandželosā tiksies ar Gvatemalu un Ņujorkā cīnīsies pret Kolumbiju, bet pēc tam tiks aizvadīti vēl divi pārbaudes mači.

Pēc "Clarin" publicētās informācijas Mesi šajos mačos nepiedalīsies, šogad vairs nespēlējot Argentīnas izlasē. Tāpat laikrakstā pausts, ka Argentīnas futbolista nākotne izlasē pagaidām nav skaidra.

Savukārt citi Argentīnas mediji raksta, ka Mesi atpūtīsies, izlaižot tikai konkrētu periodu, un nepiedalīšanās nākamajās pārbaudes spēlēs nenozīmē viņa iespējamo aiziešanu no valstsvienības.

Mesi jau 2016.gadā pateica ardievas izlasei, kad viņš ar Argentīnas valstsvienību piedzīvoja zaudējumu "Copa America" izšķirošajā mačā, kas bija viņa ceturtais zaudējums finālā kādā no prestižākajiem izlašu turnīriem. Vēlāk gan viņš paziņoja par atgriešanos.

Argentīnas futbolists aizvadītajā Pasaules kausa izcīņā kopā ar valstsvienību demonstrēja nepārliecinošu sniegumu, pārvarot grupu turnīra barjeru, taču vēlāk tika piedzīvots zaudējums pirmajā izslēgšanas spēlē.

Mesi ir pieckārtējs "Ballon d'Or" balvas ieguvējs, kuru piešķir gada labākajam pasaules futbolistam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu