Savickis atklāj Rīgas "Dinamo" gaidāmās sezonas budžetu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Rīgas "Dinamo" komandas budžets gaidāmajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā ir apmēram 12 miljoni eiro, trešdien intervijā LNT rīta ziņu raidījumam "900 sekundes" atklāja kluba padomes priekšsēdētājs Juris Savickis

"Attiecībā uz naudu nekas jauns nav gaidāms, budžets ir apmēram tāds pats kā iepriekš. No galvenā sponsora iegūstam apmēram 10 miljonus, vēl kādu pusotru miljonu no biļešu tirdzniecības un vietējiem sponsoriem. Kopā sanāk kaut kur 12 miljoni," sacīja Savickis. 

Kā zināms, Rīgas "Dinamo" ģenerālsponsors ir Krievijas enerģētikas uzņēmums "Gazprom".

Savukārt kluba valdes priekšsēdētājs Guntis Ulmanis iepriekš intervijā LTV raidījumā "Rīta Panorāma" bija izteicies, ka Rīgas "Dinamo" joprojām ir trūcīgākā komanda KHL čempionātā.

Rīgas "Dinamo" komanda patlaban gatavojas 11. sezonai KHL čempionātā. Nākamnedēļ "Arēnā Rīga" risināsies ikgadējais pārbaudes turnīrs "Latvijas Dzelzceļa" kauss.

Savukārt KHL sezonas regulāro čempionātu Rīgas "Dinamo" uzsāks 2. septembrī izbraukumā ar maču pret Jekaterinburgas "Avtomobilist". 

Rīgas "Dinamo" spēļu kalendārs "Latvijas Dzelzceļa" kausā:

21. augusts, plkst. 19:30, "Arēna Rīga", Rīgas "Dinamo" – Minskas "Dinamo";

22. augusts, plkst. 19:30, "Arēna Rīga", Rīgas "Dinamo" – Jaroslavļas "Lokomotiv";

25. augusts, plkst. 17:00, "Arēna Rīga", Rīgas "Dinamo" – Kazaņas "Ak Bars";

26. augusts, plkst. 17:00, "Arēna Rīga", Rīgas "Dinamo" – HC "Davos".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu