Bokseris Beljū: Cīņa ar Usiku šajā stadijā ir neizbēgama

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/TASS/LETA

Britu bokseris Tonijs Beljū atklājis, ka sarunas par cīņas norisi ar absolūto pasaules čempionu pirmajā smagajā svarā ukraini Oleksandru Usiku bijušas veiksmīgas un cīņas norise ir neizbēgama. 

"Pirmā tikšanās bija veiksmīga, un šobrīd izskatās, ka cīņa ir neizbēgama. Bet viss var mainīties," "Sky Sports" citēts Beljū. "Nav viegli teikt, kā viss noslēgsies. Neesam vēl vienojušies par cīņas norises vietu un citām lietām, bet pašreiz cīņas norise ir tuvāk nekā iepriekš."

Usika menedžeris Aleksandrs Krasjuks un Beljū pārstāvis Edijs Hērns jau divreiz tikušies Francijas galvaspilsētā Parīzē.

"Savas karjeras laikā esmu nopelnījis pietiekami daudz naudas, tāpēc tagad vēlos būt dižens bokseris. Tāds ir mans mērķis. Cīņai vajadzētu notikt šogad. Šis būs man pēdējais gads boksā. 2019. gadā vairs necīnīšos. Biju domājis, ka noslēgšu savu karjeru 2018. gada martā," pauda Beljū. 

Šāgada maijā Beljū pārliecinoši uzvarēja savu tautieti Devidu Heju.

Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Sputnik/LETA

Arī Hērns norādījis, ka sarunas ar Usika pārstāvjiem vērtējamas pozitīvi. Viņš iepriekš izteicās, ka cīņa varētu notikt 10. novembrī kādā no Lielbritānijas pilsētām. Tiesa, to varētu pārcelt arī uz vēlāku laiku. 

Pēc uzvaras Pasaules boksa supersērijā pirmajā smagajā svarā Usika īpašumā ir leģendārā Muhameda Ali trofeja, WBO, WBC, IBF un WBA Super josta, kā arī prestižā žurnāla «The Ring» josta.

Beljū kopumā aizvadījis 33 cīņas, kurās izcīnījis 30 uzvaras (20 ar nokautu), piedzīvojis divus zaudējumus un vienu reizi cīnījies neizšķirti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu