Igaunijas futbola zvaigzne Klavans pārceļas uz Itālijas vienību "Cagliari"

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ragnārs Klavans
Ragnārs Klavans Foto: Postimees/LETA

Igaunijas futbola izlases aizsargs Ragnārs Klavans no Anglijas futbola premjerlīgas vienības "Liverpool" pārcēlies uz Itālijas A sērijas klubu "Cagliari".

(Pievienotas pēdējās četras rindkopas.)

Kaljāri vienība par 32 gadus veco futbolistu samaksājusi 2,2 miljonus eiro lielu transfēra naudu, ar Klavanu noslēdzot līgumu uz diviem gadiem.

"Liverpool" Klavanu 2016.gada jūlijā par 4,6 miljoniem eiro nopirka no Vācijas kluba "Augsburg".

Liverpūles klubā igauņu futbolists aizvadīja 53 spēles, tostarp iepriekšējā sezonā laukumā devās 28 cīņās, astoņus mačus aizvadot arī UEFA Čempionu līgā, kur "Liverpool" sasniedza finālu.

"Cagliari" komanda Itālijas A sērijas sezonu sāks svētdien ar maču pret "Empoli" futbolistiem.

Iepriekšējā sezonā Kaljāri klubs Itālijas čempionātā ieņēma 16.pozīciju.

Piektdien Itālijas A sērijā noslēdzās vasaras pāreju periods, līdz ar to savas rindas papildināja vēl vairāki klubi.

Tā pagājušās sezonas vicečempione "Napoli" no Londonas "Arsenal" izīrēja Kolumbijas izlases vārtsargu Davidu Ospinu. Savukārt uz "Torino" komandu no spāņu vienības "Valencia" pārcēlies Itālijas izlases spēlētājs Simone Zaza, kurš arī tiks īrēts. Tāpat "Torino" rindas papildinājuši Roberto Soriano un Kofi Džidži.

Tāpat pēc trīs gadu pavadīšanas Ķīnā Itālijas A sērijā atgriezies Kotdivuāras izlases uzbrucējs Žervinju, kurš savulaik četrus gadus bija "AS Roma" rindās, bet tagad papildinājis "Parma" komandas sastāvu. Patlaban 31 gadu vecais Žervinju noslēdzis līgumu līdz 2021.gadam.

Tikmēr A sērijas jaunpienācēja "Frosinone" ieguvusi kostarikāņu spēlētāju Džoelu Kempbelu, kurš iepriekš pārstāvēja "Arsenal", bet "Udinese" rindas papildinājis nigēriešu aizsargs Viljams Trosts-Ekongs, kurš pirms tam spēlēja Turcijā. Visbeidzot "Chievo" komandai pievienojās Mauro Buručaga, kurš ir savulaik slavenā Argentīnas futbolista Horhes Buručagas dēls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu