Skandalozais Fjūrijs: Esmu gatavs cīnīties ar Vailderu par velti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: Reuters/LETA

Bijušais pasaules čempions smagsvariem britu bokseris Taisons Fjūrijs (27-0, 19 KOs) atklājis: ja viņam neizdosies pieveikt Pasaules Boksa padomes (WBC) jostas turētāju amerikāni Deonteju Vailderu (40-0, 39 KOs), viņš apdomās karjeras noslēgšanu. 

Paredzams, ka Fjūrija un Vaildera cīņa risināsies šā gada beigās Lasvegasā, taču precīzs datums un norises vieta vēl tiks izziņota.

"Esmu gatavs doties uz cīņu Lasvegasā un cīnīties pat par velti, jo dodu priekšroku boksēties bez maksas un izcīnīt uzvaru, nekā saņemt simts miljonus un piedzīvot zaudējumu," izdevumā "Boxing Scene" citēts Fjūrijs. 

30 gadus vecais Fjūrijs pagājušās nedēļas nogalē desmitajā raundā pēc punktiem uzvarēja itāļu cīkstoni Frančesko Pjanetu, kuram tas bija kārtējais zaudējums duelī, kas nodrošina cīņu par kādu no prestižākajām pasaules boksa jostām.

Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: AFP/LETA

"Ja es neticētu, ka varu uzvarēt Deonteju, tad būtu aizgājis no boksa un, ja es viņam zaudēšu, tad apdomāšu variantu par karjeras beigšanu," teica Fjūrijs. "Cīņas motivācija nav nauda. Esmu pārliecināts, ka varu uzvarēt un visiem vēl vienu reizi pierādīt, cik labs bokseris esmu. Tā ir mana motivācija."

Vailders savas karjeras laikā aizvadījis 40 cīņas, no kurām 39 uzvaras guvis ar pretinieka nokautu. Tikmēr Fjūrijs savas karjeras laikā izcīnījis uzvaras visās 27 cīņās, 19 gadījumos to paveicot ar nokautu.

Fjūrijs 2016. gada jūnijā tika diskvalificēts par aizliegtu steroīdu lietošanu, bet pērn decembrī pēc vienošanās ar Lielbritānijas Antidopinga aģentūru (UKAD) tika dota zaļā gaisma viņa karjeras atsākšanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu