Rīgas "Dinamo" komanda sāk jubilejas "Latvijas Dzelzceļa kausa" izcīņu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: dinamoriga.lv

Gatavojoties 11. Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonai, tradicionālo "Latvijas Dzelzceļa kausa" izcīņas turnīru šodien "Arēnā Rīga" sāks Rīgas "Dinamo" komanda, kura pirmajā spēlē plkst. 19.30 spēkiem mērosies ar principiālo pretinieci Minskas "Dinamo" no Baltkrievijas. 

Sacensības "Arēnā Rīga" plkst. 15.30 atklās trīskārtējās turnīra uzvarētājas Kazaņas "Ak Bars" un Šveices vienības "Davos" mačs. 

Kopumā "Latvijas Dzelzceļa kausa" izcīņā šogad piedalīsies piecas komandas no četrām valstīm. Bez jau minētajām arī Jaroslavļas "Lokomotiv". 

Rīgas "Dinamo" komanda "Latvijas Dzelzceļa kausu" izcīnījusi divreiz. Šis turnīrs risināsies 10. reizi. 

"Esam vēl sagatavošanās posma sākumā, vidū. Līdz šim bijuši vairāki etapi - viens fiziskās sagatavošanas, tagad taktiskais. Vēl līdz "Latvijas Dzelzceļa kausa" izcīņai ir lietas, kuras nepieciešams pieslīpēt. Arī pēc šā turnīra būs detaļas, kuras jāslīpē. Hokejistiem katrā epizodē ir ļoti liela vēlme sevi pierādīt," tā sarunā ar TVNET pagājušajā nedēļā sacīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns. 

Līdz šim "Dinamo" hokejisti aizvadījuši sešas pārbaudes spēles, kurās gūtas četras uzvaras. "Latvijas Dzelzceļa kausa" izcīņa allaž kalpojusi kā sagatavošanās posms KHL čempionātam. 

Rīgā atgriezušies vairāki Latvijas valstsvienības kandidāti un hokejisti, kuri iepriekš spēlējuši "Dinamo" rindās vai kluba sistēmā. Pēc piecu gadu pauzes mājās no Ziemeļamerikas atgriezies vārtsargs Kristers Gudļevskis, divas iepriekšējās sezonas Toljati "Lada" pavadīja aizsargs Kristaps Sotnieks un no Čehijas pēc divu gadu prombūtnes atgriezies centra uzbrucējs Andris Džeriņš. 

Kopumā "Dinamo" treneru rīcībā šobrīd ir 10 viesspēlētāji. 

"Latvijas Dzelzceļa kauss 2018" kalendārs:

21. augusts, plkst. 15:30, Arēna Rīga, "Ak Bars" – HC "Davos";

21. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, Rīgas "Dinamo" – Minskas "Dinamo";

22. augusts, plkst. 15:30, Arēna Rīga, HC "Davos"  - Minskas "Dinamo";

22. augusts, plkst. 19:30, Arēna Rīga, Rīgas "Dinamo" – "Lokomotiv";

23. augusts, plkst. 16:00, Inbox ledus halle Piņķos, Minskas "Dinamo" - "Ak Bars";

24. augusts, plkst. 17:00, Inbox ledus halle Piņķos, "Ak Bars" - "Lokomotiv";

25. augusts, plkst. 15:00, Arēna Rīga, Rīgas "Dinamo" – "Ak Bars";

25. augusts, plkst. 19:00, Arēna Rīga, "Lokomotiv" – HC "Davos";

26. augusts, plkst. 13:00, Arēna Rīga, "Lokomotiv" – Minskas "Dinamo";

26. augusts, plkst. 17:00, Arēna Rīga, Rīgas "Dinamo" – HC "Davos".

Jauno KHL sezonu Rīgas "Dinamo" komanda sāks 2. septembrī ar izbraukuma maču Jekaterinburgā pret vietējo "Avtomobilist". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu