UEFA Superkausa uzvarētāja "Atletico" Spānijas čempionātu sāk ar neizšķirtu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Šīs sezonas UEFA Superkausa uzvarētāja Madrides "Atletico" pirmdien Spānijas futbola čempionāta pirmās kārtas spēlē cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar "Valencia" vienību.

Spēles 26.minūtē Anhels Korrea pēc izcilas Antuāna Grīzmana piespēles atklāja spēles rezultātu, pirmo puslaiku Madrides vienībai noslēdzot ar minimālu pārsvaru. Tomēr otrajā spēles nogrieznī 56.minūtē neveiksmīgi aizsardzībā nospēlēja "Atletico" aizsardzības balsts Djego Godins, kurš ļāva viegli soda laukumā bumbu saņemt Rodrigo, spāņu spēlētajam to bez grūtībām raidot tīklā.

"Esam vīlušies, jo vēlējāmies uzvarēt, taču nespējām to paveikt," pēc spēles atzina Korrea. "Superkausā atdevām daudz spēka, taču tas nav attaisnojums. Vēl ir tāls ceļš ejams, lai runātu par titula izcīnīšanu, tādēļ mums ir jāturpina strādāt."

Citā pirmdienas mačā Bilbao "Athletic" ar 2:1 (1:1) uzveica "Leganes" vienību, uzvaru izraujot vien otrā puslaika kompensācijas laika trešajā minūtē, kad bumba soda laukumā veiksmīgi nonāca pie neviena nepiesegtā Ikera Munjaina, viņam bumbu raidot tīklā.

Svētdien Madrides "Real" izcīnīja uzvaru Spānijas čempionāta spēlē, ar 2:0 uzveicot "Getafe" un sekmīgi sākot ēru bez portugāļu superzvaigznes Krištianu Ronaldu.

Mājinieki katrā no puslaikiem guva pa vieniem vārtiem - vispirms izcēlās Dani Karvahals, bet rezultātu dubultoja velsietis Gerets Beils.

Vēl pagājušās nedēļas viducī "Real" komanda Tallinā notikušajā Superkausa mačā ar 2:4 piekāpās "Atletico".

Tāpat ar panākumu jauno sezonu sāka ar "Sevilla", kas izbraukumā ar 4:1 (3:0) droši uzveica Madrides "Rayo Vallecano".

Uzvarētāju sastāvā ar trim vārtiem jeb "hat-trick" izcēlās Andrē Silva, kurš iepriekšējā sezonā "AC Milan" sastāvā Itālijas A sērijā iesita tikai divus vārtus.

Savukārt pie pirmās uzvaras tikusi arī Spānijas čempionāta debitante "Huesca", kas viesos ar 2:1 (2:0) uzveica "Eibar".

Abus vārtus viesiem iesita Alekss Galjars.

Sestdien, pateicoties diviem argentīniešu zvaigznes Lionela Mesi gūtajiem vārtiem, Spānijas futbola čempionātu ar uzvaru iesāka "Barcelona", kas ar 3:0 (0:0) savā laukumā apspēlēja "Alaves".

Mesi guva Barselonas vienības 6000.vārtus Spānijas augstākajā līgā, bet vēl vienu precīzu sitienu pievienoja brazīlietis Filipe Koutinju.

Vēl Sansevastjanas "Real Sociedad" ar 2:1 (1:1) apspēlēja "Villarreal". Pirmajā puslaikā rezultātu atklāja "Villarreal" spēlētājs Žerārs Moreno, bet Hosē Viljans puslaika izskaņā panāca neizšķirtu. Otrajā puslaikā Huanmi guva uzvaras vārtus, izraujot savai komandai trīs punktus.

Šī brīža Spānijas čempione ir "Barcelona", kas uzvarējusi trīs reizes pēdējo četru sezonu laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu