Nadals atklājis, kuru tenisistu uzskata par vissmukāko ATP tūrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rafaels Nadals
Rafaels Nadals Foto: AP/LETA

Spānijas tenisa līderis Rafaels Nadals dalījies pārdomās, nosaucot, viņaprāt, ATP tūres izskatīgāko tenisistu, un viņš labprāt iegādātos biļetes uz vairāku spēlētāju mačiem.

"Pats smukākais? Nezinu, varbūt Grigors Dimitrovs. Ar lielāko prieku dotos uz vairāku tenisistu spēlēm. Man patīk daudzu tenisistu spēles maniere, un Gaels Monfiss ir tajā skaitā," izdevumā "Tennis World USA" citēts Nadals. 

Par izskatīgu tenisistu Nadals uzskata arī Denisu Šapovalovu no Kanādas. 

Grigors Dimitrovs
Grigors Dimitrovs Foto: AP/LETA

Nadalam tika arī jautāts, vai viņš zina, kura no dāmām "French Open 2017" čempionātā izpildījusi spēcīgāku sitienu no labās puses nekā brits Endijs Marejs.  

"Jā, es atceros to epizodi. Redzēju momenta ierakstu, bet neatceros, kura tā bija. Ostapenko? Jā, tā bija viņa," teica ATP ranga līderis. 

Iepriekš Marejs atklāja: ja būtu gejs, viņš varētu tikties ar Feliciano Lopesu.

Nadals šobrīd atrodas Amerikā, kur gatavojas sezonas noslēdzošajam "Grand Slam" turnīram "US Open". Tā pamatsacensības sāksies pirmdien. 

ASV atklātā čempionāta kvalifikācijas pirmajā kārtā trešdien apstājās Latvijas pirmā rakete kungu tenisā Ernests Gulbis, kurš pirmās kārtas ar 6-3, 2-6, 4-6 piekāpās amerikānim Kristianam Herisonam, kurš reitingā atrodams 236. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu