Šūmahers turpmāk dzīvos Maljorkā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PA Wire/Press Association Images/Scanpix

Septiņkārtējais Formula 1 pasaules čempions Mihaēls Šūmahers, kurš vēl nav atguvies no smagajām galvas traumām, ko guva slēpšanas laikā 2013.gada beigās, no savas pašreizējās dzīves vietas Šveicē pie Ženēvas ezera pārcelsies uz Maljorku.

Šūmahers turpmāk dzīvos villā, ko pavisam nesen par 30 miljoniem eiro iegādājusies viņa sieva Korinna. To, ka drīzumā gaidāma Šūmahera pārcelšanās uz salu Vidusjūrā, Šveices izdevumam L'Illustre apstiprinājusi arī Andraksas (Andratx) pilsētiņas pašvaldības vadītāja Katja Ruāra (Katia Rouarch).

Īpašumā, kas kādreiz piederējis Madrides Real prezidentam Florentīno Peresam (Florentino Perez), ir izbūvēts helikoptera nosēšanās laukums, izveidoti divi lieli dārzi, atrodas divi baseini. Īpašumu ieskauj augsts žogs, kas Šūmahera ģimeneni nodrošinās pietiekami daudz privātuma, vēsta Dailymail.co.uk.

"Varu oficiāli apstiprināt, ka Mihaēls Šūmahers pārcelsies uz mūsu pilsētu un, ka viss tiek gatavots, lai varētu viņu uzņemt," - tā Ruāra.

Informācijas par patieso Šūmahera veselības stāvokli aizvien ir ļoti maz. Neoficiāla informācija gan liecina, ka pašreizējā dzīvesvietā, privātmājā pie Ženēvas ezera, par Šūmaheru gādā 15 speciālisti, un rehabilitācija izmaksā ap 130 tūkstošiem eiro nedēļā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu