ASV TV kanāls atklājis futbola tiesneša sarunas ar VAR

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

ASV televīzijas kanāls NBCSN atklājis, ko dzird un runā tiesneši par pretrunīgi vērtētu epizodi Anglijas kausa izcīņas finālmačā. Sarunā iesaistīta arī video tiesneša asistenta sistēma (VAR) jeb video tiesneša asistents. 

2017./2018. gada sezonas mačā, kurā tikās Londonas "Chelsea" un Mančestras "United", pretinieka soda laukumā tika pārkāpti noteikumi pret Edenu Azāru, kurš pēcāk realizēja 11 metru soda sitienu un sekmēja "Chelsea" vienības triumfu FA kausa izcīņā. 

Pārkāpuma brīdī galvenais tiesnesis Maikls Olivers un video tiesneša asistents Nils Soubriks pieņēma vienprātīgu lēmumu, proti, ka pret Beļģijas izlases spēlētāju tika pārkāpti noteikumi un soda sitiens piešķirts pamatoti. 

Vārtus Azārs guva 22. minūtē. Par spīti milzīgajam "United" spiedienam otrajā puslaikā, rezultāts nemainījās un čempionu kausu virs galvām cēla "Chelsea" spēlētāji. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu