Serēnas Viljamsas spīts: "US Open" tīkliņzeķēs un baikeru jakā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Mūsdienu tenisa vistitulētākā tenisiste amerikāniete Serēna Viljamsa allaž izcēlusies ar interesantiem apģērbiem kā tenisa kortā, tā ārpus tā. Pavisam nesen "French Open" organizatori nolēma aizliegt kortā spēlēt tā dēvētajā kaķsievietes kostīmā. Neilgi pēc šīs ziņas saņemšanas viņa uz pirmo maču nule startējušajā "US Open" ieradās oriģinālā tērpā - tīkliņzeķēs un baikeru jakā. 

Viljamsa iepriekš bija izteikusies, ka kaķsievietes tērps licis sajusties kā supervaronei. Tāpat tenisiste apgalvoja, ka šis kostīms palīdzējis viņas asinsritei, kura sagādāja problēmas un dzemdībās teju atņēma dzīvību.

Seškārtējā "US Open" čempione uz pirmo spēli pirmdien sezonas noslēdzošajā "Grand Slam" turnīrā ieradās baikeru jakā un maču pret Magdu Lineti no Polijas "Arthur Ashe" vārdā nosauktajā kortā aizvadīja tīkliņzeķēs. 

Foto: AFP/SCANPIX

Vai tā ir 36 gadus vecās Serēnas Viljamsas atbilde "French Open" organizatoriem?

Pagājušā gada 1. septembrī jaunākā no māsām Viljamsām kļuva par māti. Viņai piedzima meitiņa Aleksa Olimpija. Kopš tā laika ASV tenisiste uzņem sportisko formu un cenšas atgriezties reitinga augšgalā. 

Viljamsas tērpus sadarbībā ar sporta ekipējuma ražotāju Nike izstrādā modes dizainers Virdžils Abloha. Daļu no no mača pret Lineti, kuru Viljamsa uzvarēja ar 6-4, 6-0, dizaineris vēroja no tenisistes personāla ložas.  

Serēna Viljamsa
Serēna Viljamsa Foto: AFP/SCANPIX

Šā gada "French Open" turnīrā, kas risinājās maija beigās un jūnija sākumā, Viljamsa sasniedza astotdaļfinālu, taču traumas dēļ nedevās laukumā pret Krievijas tenisisti Mariju Šarapovu.

Viljamsa patlaban ir vislabāk apmaksātākā sportiste pasaulē. Viņa karjeras laikā 23 reizes triumfējusi "Grand Slam" sērijas turnīros, kas dāmu tenisa vēsturē ir rekords.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu