Šodienas redaktors:
Gatis Kreceris

Anrī tomēr netrenēs "Ventspili" uzveikušo Bordo "Girondins" vienību

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Tjerī Anrī
Tjerī Anrī Foto: Reuters/LETA

Savulaik slavenais franču futbolists Tjerī Anrī tomēr nekļūs par Francijas augstākās līgas Bordo "Girondins" galveno treneri, paziņojis kluba prezidents Stefāns Martēns.

Kā vēsta franču mediji, Bordo vienība otrdien oficiāli atlaidīs galveno treneri Gustavo Pojetu, jo pēdējā mēneša laikā pasliktinājušās abu pušu attiecības.

Pagājušajā nedēļā kā Pojeta pēctecis tika minēts Anrī, taču nedēļas nogalē jau parādījās ziņas, ka viņš neieņems šo amatu. Otrdien to apstiprināja arī Martēns.

"Apstiprinām, ka sarunas ar Anrī ir slēgtas," aģentūrai AFP teica Martēns.

Šosezon UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas otrajā kārtā Latvijas futbola klubu "Ventspils" uzvarējusī "Girondins" vadība aizpagājušajā nedēļā uz laiku no amata pienākumu pildīšanas atstādināja galveno treneri Pojetu.

Šāds solis tika pieņemts, jo Pojets kritizēja kluba vadību par tās veiktajām transfēru darbībām spēlētāju tirgū, kad bez Urugvajas trenera ziņas tika pārdots uzbrucējs Gaetāns Labordē.

Anrī pēc profesionālās karjeras beigām strādāja televīzijā kā futbola eksperts, bet vēlāk pievērsās trenera darbam, kļūstot par Beļģijas nacionālās izlases galvenā trenera Roberto Martinesa palīgu.

Tā līdz šim bijusi Anrī vienīgā trenera pieredze. Tāpat viņš iepriekš bija ticies ar Ēģiptes Futbola asociācijas pārstāvjiem, lai runātu par iespējamo darbu galvenā trenera amatā šajā valstsvienībā, taču pagaidām konkrēta informācija par abu pušu iespējamo sadarbību nav izskanējusi.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu