Jūrmalas "Spartaku" uzvarējusī "Crvena zvezda" iekļūst UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šīs sezonas UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā iekļuvusi Serbijas vienība Belgradas "Crvena zvezda", kas kvalifikācijas turnīra ietvaros pārspēja arī Latvijas komandu Jūrmalas "Spartaks".

"Crvena zvezda" izšķirošās kārtas atbildes mačā viesos cīnījās neizšķirti 2:2 (0:1) pret "Salzburg" vienību no Austrijas. Ņemot vērā, ka pirmajā mačā rezultāts bija 0:0, serbu klubs Čempionu līgas grupu turnīru sasniedza vairāk viesos gūto vārtu dēļ.

Pēc pirmā puslaika rezultāts bija 1:0 "Salzburg" labā, jo kādā no epizodēm 45.minūtē viesu komandas aizsargi pienācīgi nepiesedza Munasu Daburu, kurš raidīja bumbu mērķī. Uzreiz otrā puslaika sākumā 48.minūtē Daburs panāca jau 2:0 ar 11 metru sitiena palīdzību.

Tomēr "Crvena zvezda" rindās El Fardu Bens 65.un 66.minūtē guva divus vārtus, apmulsinot mājiniekus, kas ļoti īsā laikā zaudēja pārsvaru. Mača turpinājumā rezultāts palika nemainīgs, un Serbjias komanda sasniedza Čempionu līgas grupu turnīru.

Zalcburgas vienība neizmantoja iespēju iekļūt Čempionu līgas grupu turnīrā pirmo reizi kopš 1994./95.gada sezonas.

"Crvena zvezda" kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā divu spēļu summā ar 2:0 pārspēja Latvijas čempionvienību "Spartaks".

Tikmēr pēdējās divas ceļazīmes uz grupu turnīru nodrošināja Eindhovenas PSV no Nīderlandes, kas savā laukumā ar 3:0 (2:0) droši uzveica Baltkrievijas vienību Barisavas BATE. Divu spēļu summā rezultāts vēstīja 6:2.

Savukārt Lisabonas "Benfica" no Portugāles ar 4:1 (3:1) pretinieku laukumā uzvarēja grieķu vienību Saloniku PAOK. Divu spēļu summā "Benfica" guva panākumu ar 5:2.

Šajā kārtā zaudējušās komandas - "Salzburg", BATE un PAOK - iekļuvušas UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīra izloze notiks ceturtdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu