Amerikāņu hokeja veterāns pret Latviju

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien ir kļuvis zināms ASV izlases sastāvs dalībai Turīnas olimpisko spēļu hokeja turnīrā, kurā amerikāņi jau apakšgrupas pirmajā spēlē tiksies ar Latviju. Savienoto Valstu komandas sastāvā iekļauts arī 44 gadus vecais Kriss Čelioss.

Latvijas un ASV ceļi Turīnas hokeja turnīrā krustosies jau pirmajā kārtā - 15. februārī.

11 no 23 ASV izlasē iekļautajiem hokejistiem jau ir olimpisko spēļu pieredze, bet jaunākais komandas dalībnieks būs vārtsargs Riks Dipjetro, kurš ir 24 gadus vecs.

Vienā apakšgrupā ar Latviju un "jeņķiem" spēlēs arī Zviedrija, Slovākija, Krievija un Kazahstāna. Četras labākās abu grupu komandas iekļūs ceturtdaļfinālā.

ASV izlases sastāvs:

vārtsargi - Riks Dipjetro ("Islanders"), Roberts Ešs ("Flyers"), Džons Greiams ("Lightning");

aizsargi Kriss Čelioss ("Red Wings"), Derians Hačers ("Flyers"), Džordans Leopolds ("Flames"), Džons Maikls Lailss ("Avalanche"), Ārons Millers ("Kings"), Braians Rafaļskis ("Devils"), Metjū Šneiders ("Red Wings");

uzbrucēji - Džeisons Bleiks ("Islanders"), Ēriks Kouls ("Hurricanes"), Kregs Konrojs ("Sabres"), Braians Džonta ("Devils"), Skots Gomess ("Devils"), Kriss Drurijs ("Sabres"), Bils Gerins ("Stars"), Maiks Knuble ("Flyers"), Maiks Modano ("Stars"), Marks Perišs ("Islanders"), Braians Rolstons ("Wild"), Kīts Tkačuks ("Blues"), Dags Veits ("Blues").

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu