Klupiens spēles galotnē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja klubu izlase Eiropas Izaicinājuma kausa 3. posma pirmajā spēlē šodien Francijas pilsētā Briansonā ar 2:4 zaudēja Itālijas izlasei. Abus vārtus Latvijas komandas labā guva "Liepājas metalurga" uzbrucējs Viktors Bļinovs.

Mihaila Beskašnova vadītā un no Latvijas labākajiem klubiem izveidotā komanda spēlē ar itāļiem jau no paša sākuma atradās iedzinēju lomā, tomēr divreiz prata atspēlēties.

Diemžēl spēles pašā izskaņā īsā laikā zaudētie divi vārti neļāva šo turnīru iesākt labā garastāvoklī un vismaz ar punktu turnīra tabulā.

Pēc nospēlētas pusotras minūtes Edgaru Lūsiņu pirmoreiz pārspēja Antonijs Iobs, bet tieši pēc divām minūtēm pēc Aigara Bērziņa piespēles izlīdzinājumu skaitliskajā vairākumā panāca Viktors Bļinovs - 1:1.

No jauna itāļi vadībā izvirzījās vēl pimā perioda sestajā minūtē, kad divu vīru skaitlisko vairākumu vārtu guvumā pārvērta Džeisons Čirone.

Trešā perioda sākumā Bļinovs guva savus otros vārtus spēlē un atjaunoja līdzsvaru (2:2), turklāt, tas notika spēlējot skaitliskajā mazākumā un rezultatīvu piespēli izcēlās "ASK/Ogres" komandas aizsargs Toms Bluks.

Tomēr, kad līdz spēles beigām bija atlikušas tikai trīs minūtes un divas sekundes, Lūsiņu trešoreiz piespieda kapitulēt Iobs, gūstot savus otros vārtus spēlē un izvirzot itāļus vēlreiz vadībā ar 2:3.

Vairāk atspēlēties neizdevās, lai gan spēles izskaņā Latvijas klubu izlasei bija skaitliskais vairākums, tomēr vēl vārtus šajā situācijā pamanījās gūt Mario Kitaroni - 2:4...

Rīt Latvijas komanda tiksies ar Kazahstānas hokejistiem, kas pirmajā spēlē ar 1:2 zaudēja Francijai.

Latvijas klubu izlases sastāvs:

vārtsargi - Mārtiņš Raitums, Edgars Lūsiņš; aizsargi - Aivars Gaisiņš, Kaspars Vitkovskis, Andrejs Lavrenovs, Renārs Valters, Maksims Širokovs, Toms Bluks, Sergejs Ļouškins, Aigars Bērziņš, uzbrucēji - Jānis Tomans, Viktors Bļinovs, Sergejs Čubars, Māris Grāvītis, Edijs Brahmanis, Guntis Džeriņš, Aldis Āboliņš, Renārs Undelis, Andrejs Kardašs, Vladislavs Vodolažskis, Edgars Brancis, Aigars Razgals.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu