Bokseris Menajotins labojis leģendārā Meivezera rekordu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Vanhengs Menajotins
Vanhengs Menajotins Foto: AFP/LETA

Taizemes bokseris Vanhengs Menajotins, izcīnot 51. uzvaru profesionālajā ringā, labojis leģendārajam amerikānim Floidam Meivezeram piederošo rekordu pēc izcīnīto uzvaru skaita. 

Menajotins ir WBC čempions visvieglākajā svara kategorijā (līdz 47,6 kg). Viņa kontā nu ir 51. uzvara, un bokseris joprojām nav piedzīvojis nevienu zaudējumu. 

29. augustā 32 gadus vecais Menajotins aizstāvēja savu čempiona titulu cīņā pret Filipīnu bokseri Pedro Taduranu, gūstot virsroku pēc punktiem -  118:108, 117:110, 115:111. 

Šā gada 3. maijā viņš izcīnīja 50. uzvaru profesionālajā ringā, pieveicot Leroju Estradu. Toreiz Taizemes sportists panāca Meivezeru, kurš karjeras laikā guvis 50 panākumus. 

Par WBC čempionu Menajotins kļuva 2014. gada novembrī. Kopš tā laika viņš aizvadījis 15 cīņas un svinējis visas uzvaras. 

Interesanti, ka visas savas karjeras cīņas Menajotins aizvadījis savā dzimtenē. 51 cīņā viņš 18 reizes pretinieku pieveicis ar nokautu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu