Bertāna pārstāvētajai "Spurs" pievienojas aizsargs Pondeksters

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kvinsijs Pondeksters
Kvinsijs Pondeksters Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sanantonio "Spurs", kuru pārstāv latviešu basketbolists Dāvis Bertāns, parakstījis līgumu ar ASV aizsargu Kvinsiju Pondeksteru.

Pagaidām gan publiski nav pieejama informācija, uz cik ilgu laiku līgums ticis noslēgts.

Pašlaik 30 gadus vecais Pondeksters aizvadītajā sezonā spēlēja Čikāgas "Bulls" rindās, kur 23 cīņās vidēji aizvadīja 8,5 minūtes un guva divus punktus mačā, kā arī sakrāja 1,2 atlēkušās bumbas.

Pondeksters iepriekš spēlējis arī tādās komandās kā Ņūorleānas "Hornets", Ņūorleānas "Pelicans" un Memfisas "Grizzlies", kur pavadīja četras sezonas laika posmā no 2011. līdz 2015.gadam. Profesionālo karjeru 2010.gadā viņš sāka "Hornets" rindās, bet vienu sezonu pirms došanās uz "Bulls" spēlēja "Pelicans" sastāvā.

NBA draftā viņu 2010.gadā izraudzījās Oklahomasitijas "Thunder" ar 26.numuru, taču spēlētāju uzreiz aizmainīja.

"Spurs" šovasar veica lielāko maiņas darījumu starpsezonā, aizmainot komandas zvaigzni Kavai Lenardu uz Toronto "Raptors", kurš uz Kanādas pilsētu pārcēlās kopā ar Deniju Grīnu. Savukārt "Raptors" pretējā virzienā nosūtīja savu kādreizējo līderi Demaru Derozanu un austrieti Jakobu Peltlu, kā arī 2019.gada pirmās kārtas drafta izvēli.

"Spurs" komandā iepriekšējās divas sezonas pavadīja arī latvietis Bertāns, kurš ar klubu ir noslēdzis jaunu divu gadu līgumu.

Pondeksters nav tiešais Bertāna konkurents uz vietu sastāvā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu