Pols Gaskoins atkal "uz korķa"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmdienas vakarā Liverpūlē arestēts bijušais Anglijas futbola izlases pussargs Pols Gaskoins, kas uzbrucis kādam vīrietim.

Tikai dažas stundas pirms tam viens no Anglijas zemāko līgu klubiem "Kettering Town" paziņoja, ka 38 gadus vecais Gaskoins atlaists no šīs komandas galvenā trenera amata. Šajā darbā Gaskoins bija aizvadījis 39 dienas. "Kettering Town" priekšsēdētājs Imrāns Ladaks bijušo futbolistu apsūdzēja iedzeršanā pirms spēlēm, pēc tām, treniņu un arī maču laikā.

Pats Gaskoins atzinās, ka lietojis alkoholu pirms nesen notikušā komandas mača, tomēr - normas robežās.

"Un kas? Teikšu patiesību, iedzēru pirms mača dubulto brendiju," viņš atzina intervijā "Sky Sports News". "Bet kādreiz es dzēru pa četrām pudelēm viskija. Nu jau vairs ne."

Gaskoina mājaslapā internetā ir vēstīts, ka viņš apsver iespēju pirkt 1872. gadā nodibināto "Kettering Town", uz kuras mačiem nāk vidēji ap tūkstoti skatītāju.

Skandalozais angļu spēlētājs Gaskoins savu trenera karjeru iesāka 27. oktobrī. Viņa vadībā "Kettering Town" izcīnīja divas uzvaras, divas reizes cīnījās neizšķirti un piedzīvoja divus zaudējumus.

1990. gada Pasaules kausa izcīņā un arī 1996. gada Eiropas čempionātā Gaskoins palīdzēja Anglijas futbola izlasei aizkļūt līdz pusfinālam. Kopumā valsts izlasē Gaskoins aizvadījis 57 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu