Artūrs Irbe karjeru turpinās Austrijā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Lakševics, www.hockey.lv

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Artūrs Irbe pievienosies Austrijas klubam Zalcburgas "Red Bulls", vēsta laikraksts "Diena". Zalcburgas klubs Austrijas čempionātā ar 27 punktiem 22 spēlēs atrodas trešajā vietā. Līderi ar 30 punktiem ir Insbrukas komandas "Die Haie" hokejisti.

Austrijā jau spēlē divi Latvijas hokejisti - Lincas "LIWEST Blackwings" pārstāv aizsargi Oļegs Sorokins un Viktors Ignatjevs.

Piektdien Austrijas čempionāta spēlē savā starpā tikās tieši "Red Bulls" un "LIWEST Blackwings". Uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles soda metienos, un pārāka izrādījās Irbes jaunā komanda. Pamatlaiks beidzās neizšķirti 3:3, un vienus vārtus Lincas komandas labā guva Sorokins.

Kā zināms, Irbes mērķis šosezon ir Turīnas olimpiskās spēles un pasaules čempionāts, kas notiks Rīgā. Tāpēc Irbe nevēlas būt kāda Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba otrais vārtsargs, kuram nebūs sevišķi liela spēļu prakse, un sezonu septembra vidū sāka Latvijas čempionu "Rīga 2000" rindās.

Pagājušajā sezonā Irbe NHL lokauta laikā nespēlēja, bet pirms tam 13 sezonas aizvadīja NHL vienībās Sanhosē "Sharks", Dalasas "Stars", Vankūveras "Canucks" un Karolīnas "Hurricanes".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu