Superkambala atriebjas Migliniekam (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu basketbolists Kaspars Kambala otrdien FIBA Eiropas kausa izcīņas E grupas pēdējā spēlē guva 32 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas, palīdzot Turcijas klubam "Fenerbahce" ar 86:81 savā laukumā uzvarēt Kipras vienību "Lemesos".

Kambala šajā mačā izdarīja arī četras rezultatīvas piespēles, kas spēlē bija labākais rādītājs. Latviešu uzbrucējs no spēles šajā mačā realizēja 14 no 20 metieniem, kā arī grozā trāpīja četrus no deviņiem sodiem.

Kambalas komandas biedrs Korijs Violets uzvaru kaldināt palīdzēja ar 22 gūtiem punktiem un 11 bumbām zem groziem, bet 20 punktu guva "Fenerbahce" basketbolists Damirs Mršics.

Ar 15 punktiem "Lemesos", ko trenē Igors Miglinieks, sastāvā rezultatīvākais bija Latvijā spēlējušais polis Mihals Hlebovickis.

E grupā "Fenerbahce" ar piecām uzvarām sešās spēlēs ierindojās pirmajā vietā. Vienīgo zaudējumu Kambalas klubs piedzīvoja mačā Kiprā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu