Debija Eiropā - viena uzvara un cerīga spēle

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vicečempioni "Barons"/LU basketbolisti šodien savā pēdējā spēlē šīs sezonas FIBA Eiropas kausa izcīņā ar 58:67 viesos zaudēja Vācijas komandai "Telekom Baskets" un G grupā finišēja trešajā vietā.

"Barons"/LU rindās ar 16 punktiem rezultatīvākais bija komandas spēlējošais galvenais treneris Ainars Bagatskis, kas grozā trāpīja četrus no 12 tālmetieniem un visus četrus izpildītos sodus.

14 punktus guva Mihails Aņisimovs, bet 10 punkti un sešas izcīnītas atlēkušās bumbas Stīva Riča rēķinā.

Pa ceturtdaļām - 14:13, 11:9, 15:27, 18:18.

Uzvarētāju labā pieci basketbolisti guva vismaz pa 10 punktiem katrs.

Sešās FIBA Eiropas kausa izcīņas spēlēs "Barons"/LU piedzīvoja piecus zaudējumus. Vienīgā uzvara tika izcīnīta trešajā mačā, kad Rīgā ar 87:70 tika sagrauta "Telekom Baskets". Vācijas komandai šodienas uzvara apakšgrupā bija vienīgā.

Savā debijas spēlē Eiropā trešajā spēcīgākajā basketbola komandu turnīrā Latvijas vicečempioni viesos ar 72:99 atzina Ukrainas kluba "Kyiv" pārākumu. Otrajā mačā "Barons"/LU savā laukumā dramatiskā izskaņā ar 86:87 zaudēja Rostovas "Lokomotiv" no Krievijas.

Ceturtajā apakšgrupas spēlē "Baronu"/LU Rīgā ar 90:84 uzvarēja "Kyiv" komanda, bet pirms nedēļas savā piektajā mačā šajā turnīrā Latvijas klubs ar 68:76 zaudēja "Lokomotiv" vienībai.

Vēl šodien "BC Kyiv" ar 78:70 pārspēja "Lokomotiv". Abas komandas kvalificējās "play off" turnīram.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu