Uzvara Bestam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē Mančestras "United" viesos ar 2:1 pārspēja Vesthemas "United", tādējādi ar uzvaru godinot kluba leģendu Džordžu Bestu.

Piektdien 59 gadu vecumā pēc slimības, ko izraisīja ilggadējā atkarība no alkohola, nomira britu futbola leģenda, bijušais Mančestras "United" spēlētājs Bests.

Pagājušās nedēļas nogalē praktiski visi premjerlīgas mači sākās ar klusuma brīdi Besta piemiņai, bet futbolisti spēles aizvadīja ar melniem apsējiem uz rokām.

Mančestras "United" jau pirmajā minūtē dabūja "aukstu dušu" - 52. sekundē Marlons Hervuds vadībā izvirzīja Vesthemas komandu. Tomēr otrajā puslaikā Mančestras "United" atguvās, un, pateicoties Veina Rūnija un Džona O''Šī gūtajiem vārtiem, izrāva arī uzvaru.

Pie kārtējās uzvaras pagājušajā nedēļas nogalē tika līderi "Chelsea", kas ar 2:0 pārspēja "Portsmouth".

"Chelsea" kontā tagad ir 37 punkti, bet Mančestras "United" atpaliek par desmit punktiem. Uz trešo vietu ar 26 punktiem ir pakāpies "Arsenal", kas kārtējā mačā ar 3:0 sagrāva Blekbērnas "Rovers".

Jāpiebilst, ka Mančestras "United" un "Arsenal" ir aizvadījuši par vienu spēli mazāk nekā līderi "Chelsea".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu