Janičenoks uzvar, Kalve ceļas no rezervistiem (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas izlases basketbolists Kristaps Janičenoks Itālijas A sērijas čempionāta spēlē guva 12 punktus, palīdzot savam klubam "Upea Capo d'Orlando" viesos ar 73:71 pārspēt "Viola R.Calabria". Pēc ilgāka pārtraukuma Trevizo "Benetton" rindās laukumā izgāja arī Ernests Kalve.

Janičenoks bija iekļauts "Upea Capo d''Orlando" starta piecniekā un pret "Viola R.Calabria" aizvadīja 28 minūtes. Latviešu basketbolista kontā arī septiņas atlēkušās bumbas.

"Upea Capo d''Orlando" tā bija trešā uzvara deviņās spēlēs. Itālijas čempionāta kopvērtējumā Janičenoka klubs tagad ieņem 13. vietu 18 komandu konkurencē.

Otro vietu Itālijas čempionāta kopvērtējumā saglabā Ernesta Kalves komanda Trevizo "Benetton", kas vakar ar 85:75 pārspēja "Bipop Carire". Kalve mačā laukumā bija vienu minūti, kuras laikā guva trīs punktus un izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu